Winston Cigarettes
  • Български
  • English
official website

   

На живо

На 23 ноември, София, клуб Live&Loud, Любо Малковски бе специален гост на концерта на Ювиги, организиран от Metal Hangar 18, по повод на тяхната 11-годишнина.

Metal Hangar 18: Вчера се състоя едно невероятно събитие – Любо Малковски излезе на сцена след дългогодишно мълчание... Няма да описваме какво силно участие записаха Ювиги и за подкрепата, която оказаха на Любо на сцената. Няма да разказваме за седемте къса от миналото, които г-н Малковски бе така добър да сподели с нас. Ще кажем просто, че беше един магичен момент, среща на минало и бъдеще, проблясък, запечатващ нещо много ценно. Благодаря ти, Любо, за всичко! За нас беше огромна чест да ни уважиш!

Като отзвук от концерта на следващия ден 24 ноември Любо подари на почитателите една непубликувана Вълшебна приказка в стихове, придружена от следните думи:

„Беше много радостно за мен и ми се иска да направя още нещо за всички, които обичат моята музика и най-вече за тези, които бяха там. Засега е само текст, дай Боже, един ден може да има и музика към него, но и така си е в завършен вид.Това е подарък за всички фенове на Ера, Ер Малък, на това, което правим и особено на тези, които бяха на снощния концерт!“